Hallgatóink véleménye:

"Csak pozitívan tudok nyilatkozni az itt eltöltött időről. Úgy érkeztem ide, hogy ha meghallottam egy német nyelvű embert vagy a rádió véletlenül egy osztrák csatornát talált meg, már fordultam is el vagy kapcsoltam át. Most viszont saját magam keresem ezeket a csatornákat vagy keresek német nyelven beszélő társaságot. Ezt a jó hangulatban eltöltött óráknak, a pozitív megerősítésnek és a jól megszerkesztett tananyagnak köszönhetem. Sosem voltam a házi feladatoknak örülő ember, itt mégis izgatottan vártam, ha valami otthoni feladatot kellett írnom. Köszönöm!"

Novák Szilvia


 

"A Brainturbo előtt hagyományos módon, csoportos oktatásban tanultam a nyelveket. A magolást viszont sosem tartottam célravezetőnek, főleg a nyelvtanulás esetében. Ezért eddig nem sikerült magabiztos tudásra szert tennem, ezáltal mindig kerültem a kommunikációt, és emiatt többször jutottam kellemetlen helyzetbe. Ugyanakkor a mai napig erős bennem a motiváció és a szándék, hogy úgy tudjam használni az angolt, hogy ne kelljen mástól segítséget kérnem.
A tanfolyam felén voltam csak túl, amikor lehetőségem volt külföldön használni a nyelvet. Magam is meglepődtem azon, hogy kerestem az alkalmat hogyan tudnék kommunikálni, és aktívan használni az eddig elsajátított tudásom. Sokszor nem is tudtam, hogy honnan jön az ismeret, de bátran mertem alkalmazni."

Krajcár Zsolt


 

"Sikerült! Business English nyelvvizsga teljesítve! Hálásan köszönöm a tanárnőnek és Csiszárné Bakó Katalin-nak a felkészülésben való segítséget és a rugalmas hozzáállást! Örülök, hogy a Brainturbo-t választottam!"

Horváthné Kocsis Henrietta

https://www.facebook.com/309615605765520/photos/a.542968192430259.1073741825.309615605765520/1086355324758207/?type=3&theater


 

"Kezdőként, külföldi munkavállalás céljából iratkoztam be a Brainturbo Nyelviskolába. Hasznos volt számomra a tanfolyam, mivel nagyon sok mindent sajátítottam el a német nyelvből a munkavállalásra kihegyezve is, ezáltal elértem a nyelvtudásom fejlődésében az elképzelt célt. Örömmel jöttem mindig a Brainturboba!"

Baranyai Evelin 


 

"Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a képzésre. Gazdagabb lett tőle a német tudásom, amit sosem fogok elfelejteni. Remélem még találkozni fogunk!"

Devecseriné Hende Piroska


   "Köszönöm, hogy itt tanulhattam, mert ki akartam menni dolgozni Németországba, és ez most sikerült!"

Németh Zsolt


 "Nagyon jót tett velem a kurzus, mivel sokat fejlődtem, és magabiztosabban beszélek a tanult nyelven. A tanfolyam alatt igazán jól éreztem magam, mert nem éreztem félelmet a tanári órák előtt, mint az eddigi tapasztalataim során. Az időbeosztás tökéletes volt számomra. A csapat mindig kedvesen és türelmesen állt a rendelkezésemre. Köszönet a lelkiismeretes munkájukért és a sok segítségért!" 

Kökényesi Nikolett


 "Ismerve az agykontroll lényegét, jelentkeztem a brainturbo német nyelvtanfolyamára. Már létező, bár régóta nem használt nyelvtudásomat szerettem volna felfrissíteni, mivel a jövőben napi szinten szeretném használni. Már az első találkozás során éreztem, hogy a lehető legjobb helyre érkeztem. Barátságos légkör, hatékony módszer és kitűnő szakmai felkészültség fogadott. A kurzus hetei villámgyorsan teltek, hiszen öröm volt a részvétel, nem beszélve az elért eredményről. Erről elég annyit elárulnom, hogy az utolsó órákhoz érve, azon kaptam magam, hogy éjjelente már NÉMETÜL ÁLMODOK, tehát álmomban is a tanult idegen nyelven beszélek (élek). Kell ennél meggyőzőbb érv a módszer és ezen nyelviskola mellett?!A következő résztvevőknek hasonlóan eredményes nyelvtanulást, a nyelvstudió minden munkatársának pedig további sikeres munkát kívánok!"

Köszönettel: Wieder Andorné Szilvi

"Számomra nagyon hatékony volt a módszer. Nagyon tetszett, hogy láttam a német-magyar szöveget, és közben hallottam is a németet, sokat segített a tanulásban. Mindenki kedves és segítőkész volt, mindig alkalmazkodtak hozzám és igyekeztek a nekem legmegfelelőbb időpontot választani. Szerettem ide járni, bármikor visszajönnék! Tetszik ez a módszer, mindenkinek csak ajánlani tudom!"

 

Geröly Éva


"Nagyon kellemesen éreztem magam, hiszen az oktatók nagyon kedvesek, figyelmesek és segítőkészek. Mindig alkalmazkodtak az időbeosztásomhoz. Az iroda szépen és praktikusan van berendezve, és a gépi terem is nagyon kényelmesen van kialakítva. Számomra a módszer újdonság volt, de meg vagyok elégedve, mert tudásom jelentős mértékben gyarapodott és elértem a kitűzött célomat. Bátrabban és magabiztosabban használom a nyelvet. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Brainturbót, hiszen itt ténylegesen lehet tanulni, és ebben az oktatók is nagy segítségemre voltak."
 
Görcsi Veronika

 "Köszönöm a sikeres felkészítést. Maradandó tudást kaptam, melyet a későbbiekben is tudok hasznosítani. Még egyszer köszönöm a lehetőséget és a türelmet, mert ez a siker mindegyikünk érdeme.
További sikeres munkát és jó egészséget kívánok mindenkinek!"
Nagy Tamás

 "Könnyedebben tanultam ezzel a módszerrel, mint iskolásként, ezáltal sokrétűbb és átláthatóbb lett számomra a nyelv beszélése. Mindig örömmel és jókedvűen vártam az órákat. A relaxálás kitűnő volt, a tanári órák pedig gördülékenyek. Többet sajátítottam el a nyelvből, mint valaha is az iskolában."
Virág Edit

 "Kitűnően éreztem magam. Ez a nyelviskola nemcsak a pénzről szólt, mivel nyelvtudásom fejlődésében elértem kitűzött célomat és minden alkalommal családias környezet, pozitív hozzáállás fogadott."

Csak így tovább!

Virág Balázs

 

 

 

 

 

 

Az Brainturbo-szombathely weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.
Ok