Mi megoldjuk…a nyelvét!

Gyerekkorban nagyon lassan tanul az ember, de az soha ki nem törlődik. Alsó tagozatban még úgy sajátítja el a nyelvet, mint az anyanyelvét. Kommunikálni tanul, nem szavakat és szabályokat.” HetiVálasz XI. évfolyam, 38. szám 2011. szeptember 22. Riport Jilly Viktorral, a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanárával.A Braintrurbo módszer a fent idézett gondolaton alapszik. Hatékony tanulási forma, mely relaxáció keretében juttatja el a hallgatót a használható, hosszú távú nyelvtudáshoz. A hangsúlyt a beszédre helyezve, igényes környezetben, stressz nélkül. Alkalmanként maximum 1 órát vesz igénybe és nincs szómagolás, vagy házi feladat.Mindehhez igyekszünk barátságos, családias légkört teremteni, fontos, hogy hallgatóink minden alkalommal szívesen jöjjenek hozzánk.

 

Amit élvezettel tanulunk, azt nem felejtjük el.

(Louis Mercier)

 Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, sőt kreatív módon, ráadásul stressz-mentesen!

  • Nyelvet tanulni könnyebben, nyelvet tanulni, ha nincs rá elegendő időnk, nyelvet tanulni, ha tartunk attól, hogy nem lesz rá elég energiánk?
  • Gyorsan megtanulni angolul, németül, spanyolul, stb., és valóban beszélni tudni ezeken a nyelveken

- ugye ismerős gondolatok és igények ezek?


A brainturboval valóban új korszak kezdődött! Már sokan mondták: "nem hittem el, de ez nálam is működik!"
Alapja egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezés, amely rendkívül hatékony. Az ehhez illesztett technológiában labor órák és tanári/tréneri órák (magánórák) váltják egymást (bővebben>>). A brainturboval akár 3 hónap alatt használható nyelvtudásra tehet szert!

  • ha esetleg más módszerbe már belefáradt,
  • ha valóban kevesebb időt kíván ráfordítani,
  • ha igényes, valóban gyors és személyes képzésre törekszik,
  • ha számít az ár/érték arány, akkor jó helyen jár!

A brainturboval magolás nélkül siker és élmény lehet az Ön számára is a nyelvtanulás. Hogy valóban új korszak kezdődött el a brainturboval, arról győződjön meg személyesen!

Térítésmentes bemutató óra a brainturbo nyelvlaborban!

Érdeklődőinket csak előzetes időpont egyeztetés után tudjuk fogadni! Megértésüket köszönjük!

Várjuk Önt! - a legközelebbi (lakhely, munkahely szerinti) brainturbo nyelviskolába.

 

 

Az Brainturbo-szombathely weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.
Ok